Hírek > Várják a bérlőket az új piacra!
Keresés
OK

Várják a bérlőket az új piacra!

2016. december 15.

Meghirdették a leendő bérlők jelentkezését a jövő szeptemberben nyíló új újpesti piac árusító helyeire. A bérleti feltételeket a jelentkezők függvényében határozzák majd meg.

  
Az újpesti piac építése 2015 novemberében kezdődött, a beruházás 5 milliárd forintból valósul meg, finanszírozója Újpest Önkormányzata. 

A hatszintes létesítmény a tervek szerint vegyes komplexum lesz. A vásárcsarnok és piac felett egy kulturális központot alakítanak ki, amely a kerület közösségi tereként is működik majd, legalsó szintjén egy mélygarázs is épül. 

Az épülő Újpesti Piac és Vásárcsarnok várhatóan 2017 őszén nyitja meg kapuit. A most meghirdetett jelentkezés célja a megfelelő termék- és üzletstruktúra végleges kialakításának előkészítése. 

A jelentkezéseket folyamatosan várják: http://vasarcsarnok.ujpest.hu/ 

Az épületegyüttes kialakításánál fontos szempont volt a környezetvédelem és az energiatakarékosság; így például fűtéséhez olyan rendszert építenek ki, amely szennyvízhőt hasznosít. A több mint 20 ezer négyzetméteren épülő piac a Szent István tér korszerűsítésének a része, amely 10 évvel ezelőtt kezdődött és várhatóan még 4-5 évig tart. 

Az épületet a Firka Építész Stúdió Kft. tervezte, a mélyépítési, út- és közműépítési munkák kivitelezője a Hídépítő & Soletanche Bachy Mélyalapozó Kft., a szerkezet-, magas- és belsőépítési munkálatokat a Kalotherm Építőipari Zrt. végzi.
 
forrás: ujpest.hu


Nyitólap
Jelentkezés elfogadóhelynek

ÚjpestKártya Iroda

1042 Budapest, Szent István tér 6.

telefon: +36 1 696 0006 | fax: +36 1 785 0466

Nyitvatartás:

hétfő, szerda, péntek 8:00–16:00
kedd, csütörtök 10:00–18:00

ebédszünet: 12:00–13:00

e-mail: iroda@ujpestkartya.hu

Az ÚjpestKártya igénylésüket online is megtehetik a Kártyaigénylés oldalon.

Elfogadóhelyek jelentkezése Kártyaigénylés
Letölthető dokumentumok Adatvédelem
© 2013 ÚjpestKártya