Hírek > Utcakönyvtár a Karácsonyi Vásáron
Keresés
OK

Utcakönyvtár a Karácsonyi Vásáron

2015. november 19.

Tégy egy könyvet, végy egy könyvet” mottóval, több mint egy éve nyílt meg az újpesti Utcakönyvtár. Ahogy városunk minden rendezvényén, úgy a Karácsonyi Vásáron is válogathatunk a könyvekkel teli faházban, a Szent István téren.

  
A közelmúltban több értékes hagyatékkal gyarapodott az állomány – mondja Németh Edit Éva az Utcakönyvtár ötletgazdája és létrehozója. – Köszönjük a felajánlóknak, mert ezzel lehetővé tették, hogy több könyvet adjunk ajándékba. Szeretnénk hagyományt teremteni annak a kezdeményezésnek, hogy iskolák könyvtárába is juttassunk színvonalas és jó állapotban lévő olvasmányokat. Ebben két képviselő társam, Ozsváth Kálmán és Renge Zsolt van segítségemre, akik választókörzetük egy-egy iskolájába 50-50 könyvet vittek az Utcakönyvtár ajándékaként.
Érdemes felkeresni a Karácsonyi Vásáron az Utcakönyvtár faházát. A „Tégy egy könyvet, végy egy könyvet! „ szlogen a „Válassz ajándékot! „ felszólítással bővült. Mindenkit szeretettel várnak. Különösen a fiataloknak szeretnének kedveskedni mesekönyvekkel, ifjúsági- és házi olvasmányokkal. 
A Karácsonyi Vásár idején, szombaton és vasárnap 10-től 18 óráig tart nyitva az Utcakönyvtár.

D.V. 
 
forrás: ujpest.hu

 


Nyitólap
Jelentkezés elfogadóhelynek

ÚjpestKártya Iroda

1042 Budapest, Szent István tér 6.

telefon: +36 1 696 0006 | fax: +36 1 785 0466

Nyitvatartás:

hétfő, szerda, péntek 8:00–16:00
kedd, csütörtök 10:00–18:00

ebédszünet: 12:00–13:00

e-mail: iroda@ujpestkartya.hu

Az ÚjpestKártya igénylésüket online is megtehetik a Kártyaigénylés oldalon.

Elfogadóhelyek jelentkezése Kártyaigénylés
Letölthető dokumentumok Adatvédelem
© 2013 ÚjpestKártya