Hírek > ÚjpestKártya a Majálison is!
Keresés
OK

ÚjpestKártya a Majálison is!

2015. április 30.

Az idei szabadtéri rendezvényekre, így a közelgő majálisra is kitelepül a kártyairoda. Az újpestiek a rendezvény egész ideje alatt igényelhetik, illetve, akik erről értesítést kaptak, átvehetik korábban már igényelt ÚjpestKártyáikat.

Április 15-étől kizárólag ÚjpestKártyával vehetőek igénybe az önkormányzat intézményeiben az újpestieknek biztosított kedvezmények, így a kártya megléte különösen fontos! 


Az átvételhez szükséges magukkal hozni a személyi igazolványukat, illetve a lakcímkártyájukat. Kiskorú személy kártyáját csak szülő vagy törvényes képviselője veheti át. (Keresztszülő, nagyszülő, szomszéd, stb. erre külön meghatalmazás nélkül nem jogosult.)

Az ÚjpestKártya egy olyan, a helyi polgárok által igényelhető kártya, amely különféle kedvezményeket biztosít a kerületben. A kártyaprogram segít abban, hogy az itt élők megismerhessék a helyi vállalkozásokat, üzleteket, boltokat, akik így komoly vevőkörre, törzsvásárlókra tehetnek szert. A városkártya emellett fontos szerepet játszik abban is, hogy szorosabbra fonja az Újpesten élők, az itt működő – elsősorban kereskedelmi és szolgáltató – vállalkozások, valamint az önkormányzat kapcsolatát, együttműködését, egyben erősítve ezzel a lokálpatriotizmust is.


forrás: ujpest.hu


Nyitólap
Jelentkezés elfogadóhelynek

ÚjpestKártya Iroda

1042 Budapest, Szent István tér 6.

telefon: +36 1 696 0006 | fax: +36 1 785 0466

Nyitvatartás:

hétfő, szerda, péntek 8:00–16:00
kedd, csütörtök 10:00–18:00

ebédszünet: 12:00–13:00

e-mail: iroda@ujpestkartya.hu

Az ÚjpestKártya igénylésüket online is megtehetik a Kártyaigénylés oldalon.

Elfogadóhelyek jelentkezése Kártyaigénylés
Letölthető dokumentumok Adatvédelem
© 2013 ÚjpestKártya