Hírek > Új és szép a régi rossz ...
Keresés
OK

Új és szép a régi rossz helyett

2015. szeptember 18.

Az önkormányzat járdafelújítási programja újabb két, ezúttal kertvárosi utcába ért el és hozott pozitív változást a gyalogosan közlekedők mindennapjaiba.

  

A korábbi években számos lakossági megkeresés érkezett az önkormányzathoz a járdák rossz állapotát illetően. A városvezetés, eleget téve az újpestiek kérésének, folyamatosan új, akadálymentes járdákra cseréli a régi, rossz aszfaltot. 

– Többen is megkerestek, hogy a Vécsey Károly utca Mikes Kelemen köz és a Vécsey köz közötti szakasza nagyon rossz állapotban van. Igyekeztünk a problémát mihamarabb orvosolni – magyarázza Nagy István alpolgármester, a terület önkormányzati képviselője. A Vécsey utca mellett most készült el a Venetiáner utca Lőrinc utca és Deák Ferenc utca közötti szakasza is. 

– Apukámék a Venetiáner utcában laknak, és valóban nagyon ráfért már a felújítás –mondja Orosz Zsuzsanna, aki ott jártunkkor éppen szüleihez sietett.

A rossz állapotú, balesetveszélyes járdák felújítását és akadálymentesítését folyamatosan végzi az önkormányzat, megkönnyítve ezzel főként az idősek és a kisgyermekes családok közlekedését.

DV

forrás: Ujpest.hu


Nyitólap
Jelentkezés elfogadóhelynek

ÚjpestKártya Iroda

1042 Budapest, Szent István tér 6.

telefon: +36 1 696 0006 | fax: +36 1 785 0466

Nyitvatartás:

hétfő, szerda, péntek 8:00–16:00
kedd, csütörtök 10:00–18:00

ebédszünet: 12:00–13:00

e-mail: iroda@ujpestkartya.hu

Az ÚjpestKártya igénylésüket online is megtehetik a Kártyaigénylés oldalon.

Elfogadóhelyek jelentkezése Kártyaigénylés
Letölthető dokumentumok Adatvédelem
© 2013 ÚjpestKártya