Hírek > Sport és szórakozás Újpesten - Ide ...
Keresés
OK

Sport és szórakozás Újpesten - Ide el kell jönnöd!

2018. július 20.

Hihetetlen, de máris eltelt egy hónap, véget ért a 2018-as oroszországi labdarúgó világbajnokság, bezárt a Bajnok Terasz. Ez alatt az idő alatt meglehet, annyira lekötött minket a fociláz, hogy megfeledkeztünk a napi testmozgásról. De nincs ok az aggodalomra, Újpesten számos lehetőség közül választhatunk. Adunk pár tippet.

  
Elsőként a nyár egyik nagy favoritja, a Tarzan Park, avagy Újpest „gyermekközpontja”, ahol végtelen mennyiségű játékot próbálhatnak ki a fiatalok, közben játszva tanulhatnak, és kellő mennyiséget mászhatnak, futkározhatnak.

Remek kikapcsolódás, és minden korosztály tartalmasan tudja eltölteni a szabadidejét Szilas Parkban. Újpest legnagyobb zöld közösségi területén a sportolni vágyók ping-pongozhatnak, kosárlabdázhatnak, biciklizhetnek, futhatnak, görkorcsolyázhatnak, míg a legkisebbek birtokba vehetik a vizes játszóteret, ahol homokvárat építhetnek, és pancsolhatnak.


Ha úszni támadna kedvünk, akkor irány a Halassy Uszoda. A tanmedencében bátran csobbanhatnak azok a gyerekek, akik kevésbé tudnak úszni, míg a tapasztaltabbak fejest ugorhatnak az úszómedencét. A háromszintes uszodában található még rekreációra alkalmas wellness-egység, amely a sportolók és a látogatók igényeit szolgálja.


A nyári melegben jól esik egy nyugágyban fekve napozni, vagy egy kültéri medencében hűsölni. Ehhez ajánljuk az Aquaworld-öt, ahol egy váratlan vihar esetén letelepedhetünk az intézmény belső területén. Rengeteg csúszda, hullámmedence, szauna várja az ide látogatókat, és természetesen nem hagyhatjuk ki a legújabb attrakciót, az Aqua Spray Park-ot, ahol kicsik és nagyok együtt játszhatnak kedvükre.


Ti hol töltitek a szabadidőtöket? Hova mentek, ha sportolni támad kedvetek?


Nyitólap
Jelentkezés elfogadóhelynek

ÚjpestKártya Iroda

1042 Budapest, Szent István tér 6.

telefon: +36 1 696 0006 | fax: +36 1 785 0466

Nyitvatartás:

hétfő, szerda, péntek 8:00–16:00
kedd, csütörtök 10:00–18:00

ebédszünet: 12:00–13:00

e-mail: iroda@ujpestkartya.hu

Az ÚjpestKártya igénylésüket online is megtehetik a Kártyaigénylés oldalon.

Elfogadóhelyek jelentkezése Kártyaigénylés
Letölthető dokumentumok Adatvédelem
© 2013 ÚjpestKártya