Hírek > Spanyol finomságok az új piacon
Keresés
OK

Spanyol finomságok az új piacon

2018. november 6.

Nem kell Hispánia földjére utaznunk ahhoz, hogy megkóstoljuk az igazi serrano sonkát, a házias aioli szószt, vagy éppen a chorizo-t. Mindezek mellett sok más hamisítatlan spanyol gasztronómiai különlegesség is megtalálható a Silvimpex – Spanyol finomságok Mindenkinek-ben. Huska Szilviával, a bolt tulajdonosával beszélgettem.

  
Honnan érkeznek a termékek? 
Ragaszkodom ahhoz, hogy a Magyarországra behozott, és a boltomban árult termékeket személyesen kóstolom meg, és ellenőrzöm le, éppen ezért gyakran utazom Spanyolországba, ahol a gyártóktól és a kistermelőktől szerzem be az árukat. Igyekszem mindig a legjobb minőséget biztosítani, elérhető áron. Ahogy körbe nézek, mindenhol eredeti, spanyol finomságokat látni. 

Mi minden található meg ebben az üzletben? 
Minden alapvető spanyol élelmiszer megtalálható nálunk, a húskészítmények közül a serrano sonkák, a chorizo-k, fuetek, természetesen az olívabogyó, és az olívaolajok akár ízesített, fűszeres, vagy édes formában is, a házias szószok, tapasok, édességek. Mindenki megtalálhatja a számára megfelelő finomságot, hiszen gondolunk az ételallergiásokra, és azokra is, akik az egészséges táplálkozást követik, nagyon sok biotermékünk van, amit ugyancsak a lehető legjobb, megbízható partnerektől szerzek be. A későbbiekben érkeznek a spanyol sajtkülönlegességek, a borok, kávék, igyekszem folyamatosan megújítani, bővíteni a kínálatot. Említette, hogy gyakran jár Spanyolországba. Bátran fordulhatnak Önhöz utazással, turisztikai kérdéssel is az idelátogatók? 
Természetesen ha az idelátogató vásárlót érdekli egy spanyol út, nagyon szívesen segítek annak megszervezésében és lebonyolításában. Kapcsolatban vagyok a spanyol idegenforgalmi hivatal képviseletével, akik biztosítottak a támogatásukról, bizonyoshatáridőn belül érkeznek tőlük információs anyagok, amit az idegenforgalmi háttérrel tudok majd hasznosítani, nem kizárt, hogy szervezek majd csoportos utat Spanyolországba. 

Az újonnan érkező termékekről, aktuális akciókról honnan értesülhetnek az emberek?
Silvimpex – Spanyol finomságok Mindenkinek Facebook oldalán folyamatosan jelezzük, ha új áru érkezik, az aktuális akciókat, illetve, ha valamilyen kóstoló, tematikus spanyol est, vagy spanyol napok kerülnek megrendezésre.


Nyitólap
Jelentkezés elfogadóhelynek

ÚjpestKártya Iroda

1042 Budapest, Szent István tér 6.

telefon: +36 1 696 0006 | fax: +36 1 785 0466

Nyitvatartás:

hétfő, szerda, péntek 8:00–16:00
kedd, csütörtök 10:00–18:00

ebédszünet: 12:00–13:00

e-mail: iroda@ujpestkartya.hu

Az ÚjpestKártya igénylésüket online is megtehetik a Kártyaigénylés oldalon.

Elfogadóhelyek jelentkezése Kártyaigénylés
Letölthető dokumentumok Adatvédelem
© 2013 ÚjpestKártya