Hírek > Pályázzatok, diákok!
Keresés
OK

Pályázzatok, diákok!

2016. március 3.

Újpest Önkormányzata különféle díjak elnyerésére szóló felhívást hirdet a diákok részére. Pályázz, és legyél Újpest Kiváló Tanulója, Újpest Kiváló Diáksportolója, vagy nyerd el a Kiváló Diákközösségi Munkáért Díjat! Hajrá fiatalok, versenyre fel!

  
Az Újpest Kiváló Tanulója Díj annak az általános- vagy középiskolai tanulónak adományozható, aki az adományozás évében január 1-je és az adományozásra tett javaslat előterjesztésének időpontja között folyamatosan bejelentett állandó lakóhellyel rendelkezik Újpesten. Aki tanulmányi évei alatt kitűnő vagy jeles tanulmányi eredményt ért el. Kiemelkedő tanulmányi eredményével, példamutató magatartásával dicsőséget szerzett Újpestnek vagy iskolájának. 

Az Újpest Kiváló Diáksportolója Díj annak az általános- vagy középiskolai tanulónak adományozható, aki az adományozás évében január 1-je és az adományozásra tett javaslat előterjesztésének időpontja között folyamatosan bejelentett állandó lakóhellyel rendelkezik Újpesten. Kiemelkedő sportteljesítményével dicsőséget szerzett Újpestnek vagy iskolájának, magatartásával, tanulmányi és sportteljesítményével jelentős mértékben példát mutat diáktársainak. 

Kiváló Diákközösségi Munkáért Díj annak az általános- vagy középiskolai tanulónak adományozható, aki az adományozás évében január 1-je és az adományozásra tett javaslat előterjesztésének időpontja között folyamatosan bejelentett állandó lakóhellyel rendelkezik Újpesten. Meghatározó szerepet tölt be a diákéletben, magatartása és szorgalma példaértékű a diáktársak számára, és legalább két éve folyamatosan részt vesz az iskolai diákközösség szervezésében, munkájában. 

Benyújtás határideje: 2016. március 31. 

Benyújtás helye: Budapest Főváros IV. ker. Újpest Önkormányzat Polgármesteri Hivatal Ifjúsági, Sport, Művelődési és Oktatási Osztály 1042 Budapest, István út 14. I. 37. 

A benyújtás módjáról részletes információt ide kattintva kaphatnak.
 
forrás: ujpest.hu


Nyitólap
Jelentkezés elfogadóhelynek

ÚjpestKártya Iroda

1042 Budapest, Szent István tér 6.

telefon: +36 1 696 0006 | fax: +36 1 785 0466

Nyitvatartás:

hétfő, szerda, péntek 8:00–16:00
kedd, csütörtök 10:00–18:00

ebédszünet: 12:00–13:00

e-mail: iroda@ujpestkartya.hu

Az ÚjpestKártya igénylésüket online is megtehetik a Kártyaigénylés oldalon.

Elfogadóhelyek jelentkezése Kártyaigénylés
Letölthető dokumentumok Adatvédelem
© 2013 ÚjpestKártya