Hírek > Nincs karácsony Vásár nélkül!
Keresés
OK

Nincs karácsony Vásár nélkül!

2018. november 26.

Adventi koszorúk a piac virágboltjában, desszertek a boltok polcain, néhány felvillanó égő, és felcsendülnek a jól ismert dallamok a rádiókból. Röviden: közeledik a karácsony, és mi más adhatná meg azt a bizonyos pluszt a hangulathoz, mint az Újpesti Karácsonyi Vásár?

 r
A november 24-től december 24-ig tartó rendezvény évről évre rengeteg ünnepi programmal és koncerttel szolgál, és ez idén sem lesz másképp. A kis faházak mentén végigsétálva válogathatunk a finom ételek és italok színes skálájából, vásárolhatunk a különböző vásárfiák közül, vagy akár adományozhatunk is, mindeközben sztárfellépők koncertjeit élvezhetjük minden hétvégén. A pezsgő életű karácsonyi vásár remek lehetőség arra, hogy itt az élők találkozzanak egymással, és hogy remek hangulatban töltsenek együtt egy kis időt az ünnep előtt. 

A Karácsonyi Vásárban nem csak a felnőtteket várják folyamatosan programokkal. A templomkertben idén is minden a gyerekek mesés karácsonyáról szól majd. Gyerekszínházzal, diavetítéssel, meseolvasással, betlehemes bábjátékkal és játéktárral várja a kicsiket és nagyokat a Meseváros. A templomkertben egy ajándékgyűjtő láda is várja a felajánlásokat, használt, de jó minőségű játékok formájában, így is támogatva az Újpesti Cseriti munkáját. Küldd el leveledet a Mesevárosban a Télapónak.


Nyitólap
Jelentkezés elfogadóhelynek

ÚjpestKártya Iroda

1042 Budapest, Szent István tér 6.

telefon: +36 1 696 0006 | fax: +36 1 785 0466

Nyitvatartás:

hétfő, szerda, péntek 8:00–16:00
kedd, csütörtök 10:00–18:00

ebédszünet: 12:00–13:00

e-mail: iroda@ujpestkartya.hu

Az ÚjpestKártya igénylésüket online is megtehetik a Kártyaigénylés oldalon.

Elfogadóhelyek jelentkezése Kártyaigénylés
Letölthető dokumentumok Adatvédelem
© 2013 ÚjpestKártya