Hírek > Mozdulj ki! - Tavasz Újpesten
Keresés
OK

Mozdulj ki! - Tavasz Újpesten

2016. április 28.

Április, május, madárcsicsergés, zsizsegés, mozgás, frissen vágott pázsit, orgonaillat, gyerekrajzok a betonon, új élet. Újpest, ahol tavasszal is szeretünk élni.

  
Minden tavasz új lehetőség. Mindenki érzi, tudja, jön a megújulás. Ébred a természet, dobog a szív. Éljen a tavasz a sok színes krétarajzzal és telefonról zenét hallgató fiatalokkal az Ady udvarán! 

Éljen a tavasz a forgatagos Központtal, a felmelegedett Tél utcával, a fényesÁrpád úttal, a megújult, vidám színeitől pompázó, modern sportpályával és „retro játszótérrel” beépített Ugró Gyula parkkal, a mesés Tarzan™ Parkkal, ahol a gyerekek különböző tematikájú, érdekesebbnél érdekesebb játszószigetek között bolyonghatnak. 

Éljen a tavasz a Halassy Olivér Városi Uszodával, melynek a Magyar Fürdőszövetség négycsillagos minősítést adott, majd építőipari nívódíjat is kapott a kivitelezés és a külcsín miatt, ráadásul a fürdőkre vonatkozó új nemzeti védjegyet is megkapta, melyet a Nemzetgazdasági Minisztérium és a Magyar Fürdőszövetség ítélt meg uszodánknak, szintén négycsillagos besorolásban. 

Éljen a tavasz az egyedi hangulatú, stílusos és teljes mértékben felújított Görgeyúttal, ahol üdítő érzés sétálni. Városi hangulat természetközelben, hatalmas, régi és új épületekkel, parkkal, modern környezetben, menő megoldásokkal. És éljen a tavasz még sok újpesti büszkeséggel, úgy mint Újpest legnagyobb közösségi zöld területével, a Szilas Családi Parkkal. A park részeként vizes játszótér, KRESZ-, tengó- és kosárpálya is épült, pingpongasztalok, amelyek biztosítják a szórakozást az egész családnak. A kutyásokról sem feledkezett meg az önkormányzat, a 25 ezer négyzetméteres szabad kutyaparkban bátran elengedhetik póráz nélkül kedvenceiket a gazdik, persze csak a kutyaparkban érvényes szabályok betartásával. 

Folytassuk a sort a népszerű Semsey Aladár parkkal, mely mostanra tényleg igazi kedvenc lett. Jelentősen átalakult a park, korszerű sportpálya épült és aszfalt helyett speciális sportburkolat van a pályán. 

Amit pedig nem hagyhatunk ki a sorból, mert maga a szabadság, az a csodálatosan szép Farkas-erdő. Igazából mindegy, mit csinálunk, nem feltétlen kell futni, csak mozogjunk. Az intenzív séta, a könnyű kocogás nem kerül semmibe, csak egy jó cipő kell hozzá. Nekünk itt Újpesten nagyon nagy szerencsénk van. Helyben a Farkas-erdő, mely akár télen, akár nyáron kiváló helyszín a természetjáráshoz. Friss levegő, barátok, természet, kijelölt útvonalak, hűs lombok, finom illat, szabadtéri sporteszközök, és mindez a városban. 

Újpest, ahol szeretünk élni! 

VG
 
forrás: ujpest.hu

 


Nyitólap
Jelentkezés elfogadóhelynek

ÚjpestKártya Iroda

1042 Budapest, Szent István tér 6.

telefon: +36 1 696 0006 | fax: +36 1 785 0466

Nyitvatartás:

hétfő, szerda, péntek 8:00–16:00
kedd, csütörtök 10:00–18:00

ebédszünet: 12:00–13:00

e-mail: iroda@ujpestkartya.hu

Az ÚjpestKártya igénylésüket online is megtehetik a Kártyaigénylés oldalon.

Elfogadóhelyek jelentkezése Kártyaigénylés
Letölthető dokumentumok Adatvédelem
© 2013 ÚjpestKártya