Hírek > Lőtér a központban
Keresés
OK

Lőtér a központban

2017. március 3.

Sorozatunkban olyan vállalkozásokat mutatunk be, amelyek csatlakoztak az ÚjpestKártya programhoz. Folyamatos kedvezményekkel várják a kártyatulajdonosokat, tovább öregbítve az újpesti közösségépítés jó hírét.

  
A „vöröstéglás” épület pincéje több izgalmat és kihívást rejt, mint gondolnánk. Az Airsoft Lőtéren amatőrök és profik együtt hódolhatnak a fegyverek és a lövészet iránti szenvedélyüknek. 

– A lőtér kialakításánál a legfőbb célunk volt, hogy közelebb hozzuk az érdeklődőket a fegyverek és a sportlövészet világához, illetve, hogy gyakorlási lehetőséget biztosítsunk azoknak, akiket már magával ragadott ez a sport – mondja Vass Imre, a lőtér vezetője. – Az akciónk szerencsére sikeresnek bizonyul. Egyre több állandó sporttársunk van, és az új érdeklődők száma is gyarapszik. Kortól és nemtől függetlenül mindenkit szeretettel várunk. Meglepően gyorsan növekszik a női tagok száma is – teszi hozzá a vezető. Számos újpesti vállalkozáshoz és szolgáltatáshoz hasonlóan az Airsoft is csatlakozott az ÚjpestKártya programhoz. 

– Természetesen nagyon szívesen csatlakoztunk a programhoz – mondja Vass Imre. – Az egyesület vezetőjeként és magánemberként is azt gondolom, hogy minden ilyen kezdeményezésnek erős közösségkovácsoló ereje van, és nem mellesleg minden félnek előnyös együttműködés. 

D.V.

Airsoft Lőtér
Cím: 1042 Budapest, Árpád út 56. pince 
Nyitva: Sze-V: 16-19 
Telefon: 06 30/4031483 
Web: rapidshooting.hu

Kedvezmény: 10% kedvezmény a rendezvényekre, eseményekre /oktatás (csoportos-egyéni), edzés, versenyre felkészítés, táborozás.

 forrás: ujpest.hu


Nyitólap
Jelentkezés elfogadóhelynek

ÚjpestKártya Iroda

1042 Budapest, Szent István tér 6.

telefon: +36 1 696 0006 | fax: +36 1 785 0466

Nyitvatartás:

hétfő, szerda, péntek 8:00–16:00
kedd, csütörtök 10:00–18:00

ebédszünet: 12:00–13:00

e-mail: iroda@ujpestkartya.hu

Az ÚjpestKártya igénylésüket online is megtehetik a Kártyaigénylés oldalon.

Elfogadóhelyek jelentkezése Kártyaigénylés
Letölthető dokumentumok Adatvédelem
© 2013 ÚjpestKártya