Hírek > Kutyafagyi a Mézi Cukrászdában
Keresés
OK

Kutyafagyi a Mézi Cukrászdában

2014. július 10.

A nyári nagy melegben az újpesti kutyusok mostanában a Mézi Cukrászdába „járnak”. Az eper- csoki- vanília klasszikus mellett ugyanis egy különlegesség kapott helyet: a kutyafagyi.

Sokan gondolják, hogy a nyári forróságban kedvenceinknek éppolyan jól esik a hideg desszert, mint az embereknek, azonban nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy négylábú barátaink cukrot csak nagyon minimális mennyiségben, kakaót pedig egyáltalán nem fogyaszthatnak – mondja Pataki Gábor az Újpesti Állatmentő Liga vezetője.

A probléma orvoslásául az Állatmentő Liga és a Mézi Cukrászda összefogásából megszületett a rizstejből és kókuszolajból, természetes ízesítőkkel készülő kutyafagyi.
- A kutyák számára legegészségesebb összetevők megtalálása érdekében  kutyacsokit vittünk a Mézi Cukrászdának, ők pedig szakértelmüket adták, így jött létre a káros adalékanyagot nem tartalmazó és finom, kutyáknak való édesség.

- Sokat kísérleteztünk, hogy melyik az az íz, amit a legjobban kedvelnek a kutyusok. A különböző ízesítésű joghurtos fagyi nyert, így azt kínáljuk négylábú vendégeinknek – mondja Ujvári Zsolt, a cukrászda vezetője, aki a kutyafagyi árából az Újpesti Állatvédelmi Járőrszolgálatot támogatja. 

(A Mézi cuki címe: IV., Lakkozó u. 48.)

D.V.

forrás: ujpest.hu


Nyitólap
Jelentkezés elfogadóhelynek

ÚjpestKártya Iroda

1042 Budapest, Szent István tér 6.

telefon: +36 1 696 0006 | fax: +36 1 785 0466

Nyitvatartás:

hétfő, szerda, péntek 8:00–16:00
kedd, csütörtök 10:00–18:00

ebédszünet: 12:00–13:00

e-mail: iroda@ujpestkartya.hu

Az ÚjpestKártya igénylésüket online is megtehetik a Kártyaigénylés oldalon.

Elfogadóhelyek jelentkezése Kártyaigénylés
Letölthető dokumentumok Adatvédelem
© 2013 ÚjpestKártya