Hírek > Káposztásmegyeri Nap
Keresés
OK

Káposztásmegyeri Nap

2016. március 31.

Újpesten, főként tavasszal, minden a sportról szól. A Sportparti után egy hétvége szusszanás, és már kezdődik is a futó-és kerékpáros fesztivál, valamint a Káposztásmegyeri Nap a Kósa Pál sétányon.

  
Az előző évekhez hasonlóan idén is sporttal indul a nap, április utolsó hétvégéjén. 9 órától a legkisebbek versenyezhetnek, majd 10.15-től a felnőttek futnak, aztán 11.15-től a kerékpározás majd 13 órától a kutyás futás következik. A mozgás után jöhet a szórakozás. A Halassy uszoda előtti területen 14 órától egészen estig színpadi programokkal, koncertekkel várják az érdeklődőket. FellépFreddie, ByeAlex és a Slepp, Péter Sramek, Tóth Gabi, valamint a Smile

Természetesen, ahogy városunk rendezvényein megszokott, a gyerekek sem maradnak egy percre sem program nélkül. Egész nap kézműves-foglalkozás, vidámpark, gyermekfoglalkoztató és lufihajtogatás várja őket. A már jól ismert és népszerű Tarzan sátor és a MagicBox-játéktára a gyerekek jókedvéért felel majd. Érdemes lesz április utolsó hétvégéjét a Farkas-erdő környékén és a Kósa Pál sétányon tölteni. 

A versenyekre való nevezéssel kapcsolatos információk megtalálhatóak a Programok menüpont alatt.
 
Sűrű lesz a hétvége. Szombaton Káposztásmegyeri Nap, vasárnap Majális. Az előző évekkel ellentétben idén a Majális is a Kósa Pál sétányon, a Káposztásmegyeri Nap helyszínén lesz. A május elsejei rendezvény részletes programjáról az Újpesti Napló április 7-én megjelenő lapszámában olvashatnak.
 
forrás: ujpest.hu

 


Nyitólap
Jelentkezés elfogadóhelynek

ÚjpestKártya Iroda

1042 Budapest, Szent István tér 6.

telefon: +36 1 696 0006 | fax: +36 1 785 0466

Nyitvatartás:

hétfő, szerda, péntek 8:00–16:00
kedd, csütörtök 10:00–18:00

ebédszünet: 12:00–13:00

e-mail: iroda@ujpestkartya.hu

Az ÚjpestKártya igénylésüket online is megtehetik a Kártyaigénylés oldalon.

Elfogadóhelyek jelentkezése Kártyaigénylés
Letölthető dokumentumok Adatvédelem
© 2013 ÚjpestKártya