Hírek > Helló fesztiválszezon!
Keresés
OK

Helló fesztiválszezon!

2017. április 6.

Mezítláb a fűben sétálni, egy pokrócon borozni, élvezni a napsütést, a nyüzsgést, a zenét. Ezt vártuk ősz óta. Az egész országban, így Újpesten is elindul a szabadtéri programok végeláthatatlan sorozata.

  
Április 29-én a tavaszi Futó és Kerékpáros Fesztivállal és a Káposztásmegyeri Nappal indul a szezon. Reggel kilenc órától egészen este fél tízig folyamatos programokkal várják az újpestieket. Délelőtt a Farkas-erdőnél találkozhatunk, délután pedig a Halassy uszoda előtt, a Kósa Pál sétányon. 9 órától a legkisebbek versenyezhetnek, majd 10.15-től a felnőttek futnak, aztán 11.15-től a kerékpározás majd 13 órától a kutyás futás következik. (A versenyekre való nevezéssel kapcsolatos információk megtalálhatóak az ujpest.hu-n a Programok menüpont alatt.) Egy gyors ebéd és szusszanás után 15 órakor az Alma Együttes koncertjével kezdődnek a színpadi programok. Fellép Oláh GergőOpitz Barbara, majd rockandrollerrel érkezik Kovács Kati, aztán pedig egy híres zenekar, amely már öt éve nem járt Újpesten. Hogy kik ők? Április 22-én délelőtt 11 órakor az Újpest-Káposztásmegyer Facebook-oldalon kiderül. 
 
Ingyenes gyermekprogramok 
10-től 18 óráig ingyenes gyermekprogramok várják a kisgyermekes családokat. A gyerekek kedvükre válogathatnak majd a Progressfun gyermekfoglalkoztató programjai, a Szélkakas népi játszópark játéka és a Merende műhely és manufaktúra eszközös játéktárának kínálatából. De városuk minden rendezvényéhez hasonlóan a Káposztásmegyeri Napról sem hiányozhatnak a kézműves-foglalkozások és természetesen a lufihajtogató bohóc sem. 
9-től 14 óráig lesz közlekedésbiztonsági játék és BikeSafe – kerékpár-regisztráció. 
 
Véradás
A Káposztásmegyeri Nap keretében 10-től 15 óráig véradásra is lesz lehetőség.

Amit nagyon fontos tudni: 
• Minimálisan 50 kg testsúly, betöltött 18. életév szükséges. 
• Regisztrációhoz személyi igazolvány (lakcímkártya) és a TAJ kártya kötelező! 
• Előtte étkezni, és sok folyadékot kell fogyasztani! 
• A gyógyszerszedés önmagában nem kizáró ok, a helyszínen lévő orvos felelősséggel dönt erről (gyógyszertől, betegségtől függően).


Nyitólap
Jelentkezés elfogadóhelynek

ÚjpestKártya Iroda

1042 Budapest, Szent István tér 6.

telefon: +36 1 696 0006 | fax: +36 1 785 0466

Nyitvatartás:

hétfő, szerda, péntek 8:00–16:00
kedd, csütörtök 10:00–18:00

ebédszünet: 12:00–13:00

e-mail: iroda@ujpestkartya.hu

Az ÚjpestKártya igénylésüket online is megtehetik a Kártyaigénylés oldalon.

Elfogadóhelyek jelentkezése Kártyaigénylés
Letölthető dokumentumok Adatvédelem
© 2013 ÚjpestKártya