Hírek > Díszítsük együtt Újpestet!
Keresés
OK

Díszítsük együtt Újpestet!

2014. július 3.

Újpest Önkormányzata a korábbi évekhez hasonlóan, idén is ingyenesen osztja ki azokat a növényeket és kertgondozáshoz szükséges anyagokat melyekkel az újpestiek barátságosabbá tehetik lakóhelyük közterületeit. Évről évre nő a programban részt vevők száma, és ennek köszönhetően a virágos előkertekkel is egyre több helyen találkozunk. Aki kellemesebbé szeretné tenni lakókörnyezetét néhány színes, illatos virággal, igényeljen bátran a választható növények közül.

Igényelhető anyag: fűmag 
Cserjék: fagyal, jezsámen, hóbogyó, kerti gyöngyvessző, rózsalonc 
Talajtakaró növények, évelők: árnyékliliom, levendula, pázsitszegfű, meténg (kis és nagy), vegyes pozsgások 
Hagymások, gumósok: tulipán, csillagvirág, nárcisz, nőszirom, sásliliom 
Virágmagok (vegyes színek): egynyári margaréta, virágcsalán, lángvirág, tatárvirág, őszirózsa 

Az igényléshez szükséges nyomtatvány rendelkezésre áll a Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálati Irodáján (1042 Budapest, István út 15.), valamint ügyfélfogadási időben a Városüzemeltetési Főosztályon (1042 Budapest, István út 14. fszt. 18.). 

A kitöltött nyomtatványt legkésőbb 2014. augusztus 18-ig az alábbi módon juttathatják el az önkormányzathoz vagy igényelhető interneten keresztül

- személyesen átadható a Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálati Irodáján (1042 Budapest, István út 15.), illetve ügyfélfogadási időben a Városüzemeltetési Főosztályon (1042 Budapest, István út 14. fszt. 18.),
- postai úton beküldhető a Budapest Főváros IV. Kerület Újpest Önkormányzata Polgármesteri Hivatal Városüzemeltetési Főosztály Városüzemeltetési és Környezetvédelmi Osztály - 1041 Bp., István út 14. címre, 
- faxon elküldhető a 231-3149 faxszámra, 
- elektronikusan megküldhető Földházi Júlia számára a noveny@ujpest.hu e-mail címre. 

Amennyiben lakóközösség kíván az akcióban részt venni, úgy kérjük, adják meg a kapcsolattartó nevét, elérhetőségét. Ha több közterületet szeretnének gondozni, mindegyikhez szíveskedjenek külön adatlapot kitölteni. A kért növények és az egyéb termékek kiosztásának időpontja a szokásos módon meghirdetésre kerül (várhatóan 2014 szeptemberében). 

A növények és egyéb termékek átadása legkésőbb október közepéig lezajlik. Az átadás pontos időpontjának egyeztetése a pályázat elbírálását követően, a pályázó által megjelölt átvevő személlyel, telefonon történik. 

Az akcióhoz kapcsolódó munkálatokat - kiültetés, belocsolás stb. - az igénylőknek (lakóközösség, magánszemély) kell elvégezniük. A közterület további gondozása, az esetlegesen szükséges metszés, locsolás, az elültetett növények helyének gyommentesen tartása stb. szintén az igénylő feladata. 

További kérdéseikkel szíveskedjenek Földházi Júlia zöldterületi ügyintézőt keresni (tel.: 231-3101/144). 

 

forrás: ujpest.hu


Nyitólap
Jelentkezés elfogadóhelynek

ÚjpestKártya Iroda

1042 Budapest, Szent István tér 6.

telefon: +36 1 696 0006 | fax: +36 1 785 0466

Nyitvatartás:

hétfő, szerda, péntek 8:00–16:00
kedd, csütörtök 10:00–18:00

ebédszünet: 12:00–13:00

e-mail: iroda@ujpestkartya.hu

Az ÚjpestKártya igénylésüket online is megtehetik a Kártyaigénylés oldalon.

Elfogadóhelyek jelentkezése Kártyaigénylés
Letölthető dokumentumok Adatvédelem
© 2013 ÚjpestKártya