Nyitólap > Digitális ÚjpestKártya
Keresés
OK

Digitális ÚjpestKártya

Legyen mindig kéznél ÚjpestKártyája!

Töltse le okostelefonjára az ÚK applikációt, melynek segítségével mindig Önnél lehet digitális ÚjpestKártyája!

Most az okostelefonjára költözhet ÚjpestKártyája is az ÚK applikáción keresztül, ahol elérheti új, digitális kártyáját.

Tudnivalók:

  • a képernyőn láthatja a nevét, kártyaszámát és egy egyedi QR-kódot, amely lehetőséget biztosít a kártya gyors és egyszerű leolvasására,
  • Android és iOS platformú telefonokon is megjeleníthető,
  • az alkalmazásboltokból (Google Play, AppStore) letölthető,
  • offline módban is elérhető.

A digitális kártya előnyei:

  • kényelmes és praktikus,
  • gyorsan és kényelmesen igényelhető,
  • igénylést követően akár azonnal aktiválhatja, ha jogosultságát már előzőleg igazolta,
  • egyszerűbben veheti igénybe az elfogadóhelyi kedvezményeket.

A kártya ingyenesen igényelhető ITT.

Tájékoztató digitális kártya igényléséről

Az online vagy irodai igénylés során Ön vagy Ön mint kiskorú gyermek szülője vagy törvényes képviselője, amennyiben a gyermek már 8. életévét betöltötte, az alábbi kártyamegjelenési formátumok közül választhat:

  • plasztik és digitális kártya,
  • csak digitális kártya.

Felhívjuk a figyelmet, hogy az alkalmazás jelenlegi állapotában csak 1 db ÚjpestKártyát képes megjelentetni, így igénye során mérlegelje, hogy pl. gyermekének van-e Android- vagy iOS-rendszerű készüléke vagy az Ön készüléke Android- vagy iOS-rendszerű készülék. Más rendszerekre (mivel azok nem támogatottak) nem tervezzük fejleszteni az alkalmazást.

Csak digitális online ÚjpestKártya-igénye benyújtásakor Ön az igényről visszaigazoló üzenetet kap, az üzenet bemutatásával Ön az ÚjpestKártya Irodában azonnal aktiváltathatja kártyáját.

Csak digitális irodai ÚjpestKártya-igénye benyújtásakor Ön a szerződést az ÚjpestKártya Irodában azonnal kézhez kapja, digitális kártyáját Ön a szerződés átvételétől kezdődően azonnal használhatja az alkalmazás letöltése és telepítése, majd a kártyaszám és kártyajelszó megadását követően.

Ha az Ön kártyája 2018. december 31-n lejárt, és Ön a megújítást csak digitális kártyaként igényelte

Amennyiben Ön az ÚjpestKártya megújítása során e-mail címet adott meg, úgy a megadott levélcímre elektronikus levélben 2019. május 5-ig elküldjük a megújításhoz tartozó gyártókódot, illetve a kapcsolódó tájékoztatást az Ön teendőiről. Kérjük, az üzenetet őrizze meg, és az ÚjpestKártya Iroda munkáját megkönnyítendő mutassa fel az ügyintézőnek.

Kérjük, hogy elektronikus postafiókjában a Beérkező üzeneteken felül a Promóciók, a Levélszemét mappákat is szíveskedjék ellenőrizni.

Amennyiben Ön az ÚjpestKártya megújítása vagy előző kártyájának igénylése során nem adott meg e-mail címet, illetve nincs elektronikus levélcíme, szerződésének meghosszabbítása és digitális ÚjpestKártyájának birtokba vétele céljából szíveskedjék az ÚjpestKártya Irodában megjelenni.

Amennyiben az elektronikus levélben küldött átvételi értesítő 2019. május 5-ig nem érkezik meg az Ön postafiókjába, szíveskedjék személyesen érdeklődni az ÚjpestKártya Irodában.

Ha Ön ÚjpestKártyáját 2018. december 19-t követően igényelte, illetve 2018. december 31-vel lejáró ÚjpestKártyáját plasztik és digitális kártyaként igényelte

Az Ön ÚjpestKártyához tartozó szerződése tartalmazza a kártyaszámot és a kártyajelszót, amelynek megadásával az Ön készülékén is megnyitható lesz az Ön ÚjpestKártyája.

Digitális formátumban megjeleníthető minden olyan plasztik ÚjpestKártya, amelynek birtokosa 8. életévét betöltötte. A 8. életévénél fiatalabb kártyabirtokosok szerződésén kártyajelszó ezért nem szerepel.

Amennyiben Ön már átvette új kártyáját, azt digitálisan az alkalmazás készülékére való letöltését követően a kártyaszám és a kártyajelszó megadását követően megjelenítheti.

Amennyiben Ön még nem vette át új plasztikkártyáját, az ÚjpestKártya Irodában – igénye benyújtását követően kb. 4–6 héttel – átveheti. Az átvételről az e-mail címmel rendelkező kártyabirtokosoknak értesítést küldünk rendszeres időközönként mindaddig, amíg ÚjpestKártyáját – nyilvántartásunk szerint – át nem veszi.


Nyitólap
Jelentkezés elfogadóhelynek

ÚjpestKártya Iroda

1042 Budapest, Szent István tér 6.

telefon: +36 1 696 0006 | fax: +36 1 785 0466

Nyitvatartás:

hétfő, szerda, péntek 8:00–16:00
kedd, csütörtök 10:00–18:00

ebédszünet: 12:00–13:00

e-mail: iroda@ujpestkartya.hu

Az ÚjpestKártya igénylésüket online is megtehetik a Kártyaigénylés oldalon.

Elfogadóhelyek jelentkezése Kártyaigénylés
Letölthető dokumentumok Adatvédelem
© 2013 ÚjpestKártya