Hírek > A polgármester rendkívüli üzenete
Keresés
OK

A polgármester rendkívüli üzenete

2019. február 14.

Az EP kampány elérte Újpestet. Sokan jelezték, kérték, hogy ne csak a saját oldalamon, hanem a különböző területileg szerveződő, vagy tematikus csoportotokban is adjunk, adjak tájékoztatást fontos újpesti ügyekben, próbáljunk válaszolni a felmerülő témákra, kérdésekre. Én magam és munkatársaim igyekeztünk legjobb tudásunk szerint eleget tenni ennek az igénynek. Mostanáig.

A Facebook cenzorai ezt most lehetetlenné tették. Elnézést azoktól, akiknek más FB fórumon nem tudok válaszolni, nem én vagyok faragatlan. Az FB minden ok és indoklás nélkül letiltott erről a lehetőségről. Önkényesen korlátozta Újpest polgármesterének tájékoztatási, kapcsolattartási, egyáltalán válaszadási lehetőségét. Nem sértettünk semmilyen szabályt. Nem adtunk okot a letiltásra.

Muszáj felhívnom a figyelmet arra, hogy az európai választási kampány részeként egyre durvábban cenzúrázzák az internetet, a Facebook-ot. Az európai bevándorláspárti erők így próbálnak nyomást gyakorolni azokra az országokra, amelyek ellenzik a migrációt, azokra a polgárokra, akik a hazájukat meg akarják védeni.

Úgy gondolom, minden újpestinek joga van ahhoz, hogy kérdéseket tegyen föl a városvezetésnek, és ha azokat megválaszolják, akkor a válaszokat megkapja. Aki ezt a jogukat önkényesen korlátozza, az a szabadság és a demokrácia ellensége. Nem tudom, a mi esetünkben meddig tart a cenzúra.

Addig is azt kérem, osszátok meg ezt, kérjétek újpesti ismerőseiteket, kövessék az oldalamat, ott még egyelőre! lehet Újpestről és Újpestért beszélgetni. Legyünk minél többen! Ne hagyjuk, hogy Újpest életébe idegenek kívülről beavatkozzanak!

Forrás: Wintermantel Zsolt Facebook

Wintermatel Zsolt polgármester hivatalos Facebook oldala:
www.facebook.com/wintermantel.zsolt


Nyitólap
Jelentkezés elfogadóhelynek

ÚjpestKártya Iroda

1042 Budapest, Szent István tér 6.

telefon: +36 1 696 0006 | fax: +36 1 785 0466

Nyitvatartás:

hétfő, szerda, péntek 8:00–16:00
kedd, csütörtök 10:00–18:00

ebédszünet: 12:00–13:00

e-mail: iroda@ujpestkartya.hu

Az ÚjpestKártya igénylésüket online is megtehetik a Kártyaigénylés oldalon.

Elfogadóhelyek jelentkezése Kártyaigénylés
Letölthető dokumentumok Adatvédelem
© 2013 ÚjpestKártya