Hírek > A karácsonyi bulinak sosincs vége!
Keresés
OK

A karácsonyi bulinak sosincs vége!

2018. december 15.

A Karácsonyi Vásár elmúlt két „bulis” hétvégéjén többek közt tanúi lehettünk annak, milyen az, amikor Újpestre érkeznek a ’90-es és a 2000-es évek legnagyobb sztárjai, valamint annak is, hogy Vastag Csaba mindig megtalálja a színpad legmagasabb pontját, ahonnan énekelhet. De ne felejtsük el, hogy még előttünk áll a vásár aranyhétvégéje, ahol ismét remek koncertek várják a látogatókat.

  
December 15-én szombaton, fél hattól a Szent István téri színpadra érkezik Heincz Gábor ’Biga’, aki az ismert hazai és külföldi slágerek mellett saját dalaival fogja felforrósítani a hangulatot. A DAL 2012-ben Learning to let go című számával egy ország által ismertté vált énekes koncertje tökéletes kezdése lesz a hétvégének, na meg persze megalapozza a hangulatot az est sztárfellépői, a Piramis zenekar előtt. A legendás zenészekkel este hét órától szállhatunk fel magasra és élvezhetjük a banda örök slágereit. Kívánjunk együtt igazi ünnepet! 

December 16
-án fél hattól a színpadra lép Tóth Gabi, aki a tőle megszokott lendülettel szántja majd fel a Karácsonyi Vásár színpadát. Gabi új és régebbi számait is elhozza az újpesti közönségnek, úgyhogy minden adott lesz a tökéletes hangulathoz. Este hét órakor pedig eljön a várva várt pillanat, amikoris a rendezvény legjobban várt fellépője, Horváth Tamás lép színpadra, méghozzá zenekarával. A YouTube-on több milliós nézettségeivel rekordokat döntögető énekes dalaival méltóképpen búcsúztatjuk majd a Karácsonyi Vásár aranyhétvégéjét.


Nyitólap
Jelentkezés elfogadóhelynek

ÚjpestKártya Iroda

1042 Budapest, Szent István tér 6.

telefon: +36 1 696 0006 | fax: +36 1 785 0466

Nyitvatartás:

hétfő, szerda, péntek 8:00–16:00
kedd, csütörtök 10:00–18:00

ebédszünet: 12:00–13:00

e-mail: iroda@ujpestkartya.hu

Az ÚjpestKártya igénylésüket online is megtehetik a Kártyaigénylés oldalon.

Elfogadóhelyek jelentkezése Kártyaigénylés
Letölthető dokumentumok Adatvédelem
© 2013 ÚjpestKártya