Hírek > A JÁRDAFELÚJÍTÁSOK ŐSSZEL IS FOLYTATÓDNAK
Keresés
OK

A JÁRDAFELÚJÍTÁSOK ŐSSZEL IS FOLYTATÓDNAK

2019. október 18.

Beköszöntött az ősz, de a nyáron megkezdett felújítási munkák tovább folytatódnak. A kertvárosban, több helyszínen befejeződtek, újabb utcákban pedig megkezdődtek.

  
Elkészült a Perényi Zsigmond utca páratlan oldala, már csak a faültetések vannak hátra. A munka a közelben folytatódik, a Tinódi utcában, a déli oldali járdával – mondta el Bartók Béla önkormányzati képviselő. Pár nap múlva az Attila utca két szakaszán is aszfaltozni fognak. A Lázár és a Pöltenberg utcák között, és a Károlyi-Deák utcák között. Utóbbi helyen a járdafelújítás is hamarosan elkészül.

A Venetiáner utcában is hamarosan végeznek az aszfaltozással, és a Berzeviczy utca teljes átépítése is jól halad – mondta el Rádi Attila alpolgármester. Ha itt befejeződnek a munkák, akkor október közepén következik a Langlet Waldemár utca aszfaltozása. A Zrinyi utca járdafelújítása után az ősszel faültetések lesznek.

A Munkácsy utcában és a Klapka utcában október második felében fognak aszfaltozni. A Pozsonyi lakótelepen pedig, ha az időjárás engedi, novemberben kezdik az út és járdafelújtást a Berda József utca és a Dugonics utca közötti szakaszon. Amennyiben az időjárás nem teszi lehetővé a munkavégzést, akkor a fagyok elmúltával fogják folytatni a felújításokat.

 


Nyitólap
Jelentkezés elfogadóhelynek

ÚjpestKártya Iroda

1042 Budapest, Szent István tér 6.

telefon: +36 1 696 0006 | fax: +36 1 785 0466

Nyitvatartás:

hétfő, szerda, péntek 8:00–16:00
kedd, csütörtök 10:00–18:00

ebédszünet: 12:00–13:00

e-mail: iroda@ujpestkartya.hu

Az ÚjpestKártya igénylésüket online is megtehetik a Kártyaigénylés oldalon.

Elfogadóhelyek jelentkezése Kártyaigénylés
Letölthető dokumentumok Adatvédelem
© 2013 ÚjpestKártya