ujpest_kartya_logo
2020. 47. szám
hirlevel-piac2

Tisztelt [subscriber:lastname] [subscriber:firstname | default:ÚjpestKártya-birtokos]!

HÍREK

kijarasi_tilalom_ujpest

Akár február 8-ig is érvényben maradhatnak a korlátozások

Meghosszabbították a veszélyhelyzetet, a rendelkezések egyelőre december 11-ig lesznek érvényben, de már van jogi alapja további intézkedéseknek is
ovoda

Aki teheti, vigye haza ebéd után gyermekét az oviból!

A járványhelyzet miatt arra kérik az újpesti szülőket, hogy akinek lehetősége van rá, délutánra ne hagyja az óvodában gyermekét
kepatmeretezes_hu_DSC02782

Egy célért a pályán és a medencében – együttműködést kötött az Újpest FC és az UVSE

A két klub a közelmúltban hasonló utat járt be. Különböző okoknál fogva, de leváltak az anyaegyesülettől, az UTE-tól
ujpesti_naplo_2020_21

Újpesti Napló Online!

Tudta, hogy már több ezren olvassák pdf-en az Újpesti Naplót?

Rendelje meg Ön is hírlevelünket és mi e-mailben küldjük meg az újságot minden második héten csütörtökön, a megjelenés reggelén.

ELFOGADÓHELYEK AJÁNLATAI

SZERELVÉNYBOLT
Szerelvenybolt_Grohe_kontos
Ajándék fürdőköpeny minden GROHE zuhanyrendszer vásárlása mellé

A Szerelvénybolt Kft. a megbízható minőségű, modern technológiákat alkalmazó, letisztult stílusú, német GROHE márka több zuhanyrendszerét is forgalmazza. Ha 2020.11.15. és 2020.12.31. között GROHE zuhanyrendszert vásárol náluk, ajándék fürdőköpennyel lepik meg. Mit kell tennie, miután a kijelölt időtartamban GROHE zuhanyrendszert vásárolt? Elküldenie a blokk másolatát, teljes nevét, címét, telefonszámát és e-mail címét info-HU@grohe.com e-mail címre 2020.01.31-ig.

Ha épp aktuális a zuhanyrendszer felújítása, cseréje, akkor érdemes körülnézni a Szerelvénybolt Kft. áruházaiban. GROHE zuhanyrendszereik garantáltan időtállóak. A GROHE Tempesta és Euphoria termékcsalád TurboStat technológiával lettek ellátva, ami azt jelenti, hogy szempillantás alatt állítja be a tökéletes, változatlan hőmérsékletet, mely kitart az egész zuhanyzás ideje alatt. Mindeközben DreamSpray moduljaik garantálják az optimális vízsugarakat, egyenletes áramlást biztosítva a fúvókákból, azonnal reagálva az ingadozásokra. Továbbá fej- és kézizuhannyal egyaránt fel vannak szerelve. A fejzuhanyok nagy, kerek tárcsája pedig az esőztetők érzését hozzák el saját fürdőszobánkba, tökéletes megoldást nyújtva a relaxáláshoz. Vízsugaraik állíthatók. SpeedClean szilikon fúvókáik borzasztó egyszerűen tisztíthatók, gyorsan, akár egy mozdulattal vízkőtől mentesíthetők. Starlight krómfelülettel lettek beborítva, így ellenállóbbak a szennyeződésnek és elhomályosodásnak, illetve tisztántartásukhoz elég egy száraz ruha is. ÚjpestKártya tulajdonosként továbbá 5% kedvezményt kap dunakeszi áruházi vásárlás esetén. A kedvezmény épületgépészeti, fürdőszobai és konyhai termékekre érvényes, kivétel a fűtéstechnikai termékek (gáz és elektromos készülékek). A kedvezmény más akcióval nem összevonható. Viszonteladói partner vagy szerelő a kedvezményt nem veheti igénybe.
Zóna Computers
zona-computers-banner-2020-09
Kakukk Vendéglő
Kakukk_libanapok_HIRDETES_2020_800×250
Calavera Mexikói Étterem
CALAVERA-mexikoi-etterem-001
Tarzan_Park_ajandekutalvany_v02
Tarzan ™ Park – Mozgás, kaland, játék!
Az élmény az egyik legszebb ajándék! - Tarzan™ Park ajándékutalvány

Már kaphatóak a Tarzan™ Park ajándékutalványok 4 címletben. Ajándékozzon felhőtlen szórakozást, maradandó élményt Családtagjainak, Barátainak, Ismerőseinek, akár céges ajándékozás keretében Kollégáinak. Kiváló ajándék Mikulásra, karácsonyra, névnapra, születésnapra.
facebook youtube instagram 
Ön ezt a hírlevelet azért kapta, mivel Ön ÚjpestKártya-igénylése során a hírlevélben való értesítésre engedélyt adott. Bármikor leiratkozhat, illetve (ha regisztrált) módosíthatja beállításait a levél alján található gombokkal.

SZERKESZTŐSÉG
Újpesti Sajtó Kft.
1045 Budapest, Erzsébet utca 8.
+36 70 398-8229