ujpest_kartya_logo
2020. 49. szám
hirlevel-piac2

Tisztelt [subscriber:lastname] [subscriber:firstname | default:ÚjpestKártya-birtokos]!

HÍREK

veradas_00_20201201

December elején ismét véradás az Újpesti Kulturális Központban

A szervezők két időpontban várják azokat, akik segíteni szeretnék az Országos Vérellátó Szolgálat munkáját
Gerle_Marina_Piac-1320x990

December 7-én (hétfőn) korábban zár az Újpesti Piac

Az Újpesti Piac és Vásárcsarnok Kft. közleményben hívja fel a vásárlók figyelmét a várható kellemetlenségre
Cseriti_bolt_02-1320x881

Legyen zöld karácsonyunk a Cseritivel!

Már Újpesten is elérhető Magyarország legnagyobb adománybolt hálózata
fb_poszt_javított-szombat

Süssük ki Újpest mézeskalács városát!

Az alkotásokat 2020. november 30. és december 8. között, hétköznapokon 9-től 18 óráig várják az Ifjúsági Házban
ujpesti_naplo_2020_22

Újpesti Napló Online!

Tudta, hogy már több ezren olvassák pdf-en az Újpesti Naplót?

Rendelje meg Ön is hírlevelünket és mi e-mailben küldjük meg az újságot minden második héten csütörtökön, a megjelenés reggelén.

ELFOGADÓHELYEK AJÁNLATAI

Ételműhely Gasztrostúdió
etelmuhely_banner-002b
Ajándékozzon exkluzív vacsoraélményt Karácsonyra!

Ha idén különleges élménnyel szeretné megajándékozni szerettét, akkor Önnek ajánljuk élményvacsora utalványunkat. Webshopunkra kattintva ki tudja választani, hogy hány fogásos vacsorát ajándékozna, mi pedig küldjük névre szólóan a csodaszép ajándékutalványt!
Orosz Cukrászda
orosz_cuki
Szerelvénybolt Kft.
Szerelvenybolt_Grohe_kontos
Ajándék fürdőköpeny minden GROHE zuhanyrendszer vásárlása mellé!

A Szerelvénybolt Kft. a megbízható minőségű, modern technológiákat alkalmazó, letisztult stílusú, német GROHE márka több zuhanyrendszerét is forgalmazza. Ha 2020.11.15. és 2020.12.31. között GROHE zuhanyrendszert vásárol náluk, ajándék fürdőköpennyel lepik meg. Mit kell tennie, miután a kijelölt időtartamban GROHE zuhanyrendszert vásárolt? Elküldenie a blokk másolatát, teljes nevét, címét, telefonszámát és e-mail címét info-HU@grohe.com e-mail címre 2021.01.31-ig. Ha épp aktuális a zuhanyrendszer felújítása, cseréje, akkor érdemes körülnézni Szerelvénybolt Kft. áruházaiban. GROHE zuhanyrendszereik garantáltan időtállóak. A GROHE Tempesta és Euphoria termékcsalád TurboStat technológiával lettek ellátva, ami azt jelenti, hogy szempillantás alatt állítja be a tökéletes, változatlan hőmérsékletet, mely kitart az egész zuhanyzás ideje alatt. Mindeközben DreamSpray moduljaik garantálják az optimális vízsugarakat, egyenletes áramlást biztosítva a fúvókákból, azonnal reagálva az ingadozásokra. Továbbá fej- és kézizuhannyal egyaránt fel vannak szerelve. A fejzuhanyok nagy, kerek tárcsája pedig az esőztetők érzését hozzák el saját fürdőszobánkba, tökéletes megoldást nyújtva a relaxáláshoz. Vízsugaraik állíthatók. SpeedClean szilikon fúvókáik borzasztó egyszerűen tisztíthatók, gyorsan, akár egy mozdulattal vízkőtől mentesíthetők. Starlight krómfelülettel lettek beborítva, így ellenállóbbak a szennyeződésnek és elhomályosodásnak, illetve tisztántartásukhoz elég egy száraz ruha is. ÚjpestKártya tulajdonosként továbbá 5% kedvezményt kap dunakeszi áruházi vásárlás esetén. A kedvezmény épületgépészeti, fürdőszobai és konyhai termékekre érvényes, kivétel a fűtéstechnikai termékek (gáz és elektromos készülékek). A kedvezmény más akcióval nem összevonható. Viszonteladói partner vagy szerelő a kedvezményt nem veheti igénybe.
Játék Center
jatekcenter_rgb
Mikulásra, karácsonyra vár a Játék Center minden játéka!

Ne feledd magaddal hozni ÚjpestKártyádat, hogy további kedvezményekben részesülj.
Tarzan ™ Park – Mozgás, kaland, játék!
Tarzan_Park_ajandekutalvany_v02
Az élmény az egyik legszebb ajándék! - Tarzan™ Park ajándékutalvány

Már kaphatóak a Tarzan™ Park ajándékutalványok 4 címletben. Ajándékozzon felhőtlen szórakozást, maradandó élményt Családtagjainak, Barátainak, Ismerőseinek, akár céges ajándékozás keretében Kollégáinak. Kiváló ajándék Mikulásra, karácsonyra, névnapra, születésnapra.
facebook youtube instagram 
Ön ezt a hírlevelet azért kapta, mivel Ön ÚjpestKártya-igénylése során a hírlevélben való értesítésre engedélyt adott. Bármikor leiratkozhat, illetve (ha regisztrált) módosíthatja beállításait a levél alján található gombokkal.

SZERKESZTŐSÉG
Újpesti Sajtó Kft.
1045 Budapest, Erzsébet utca 8.
+36 70 398-8229