ujpest_kartya_logo
2020. 41. szám
hirlevel-piac2

Tisztelt [subscriber:lastname] [subscriber:firstname | default:ÚjpestKártya-birtokos]!

HÍREK

A child with development problems with a professional speech the

Óvodapszichológusok vigyáznak a gyerekek lelki egészségére

Szeptembertől az újpesti intézményekben is dolgoznak gyermekpszichológusok
kezfertotlenito_automata_bkk_20201007

Kézfertőtlenítő automaták

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) tájékoztatása szerint szeptember vége óta már 13 metróállomás bejáratánál található kézfertőtlenítő állomás
01_gorgey_szobor_oktober_6_megemlekezes_bedo_kata_20201006

Főhajtás a tizenhárom aradi vértanú előtt

A megemlékezés fényét Papadimitriu Athina színésznő, valamint Miklós Anna és Bartók Zsófia, a Benkő István Református Általános Iskola és Gimnázium diákjainak szavalatai emelték
7874_Kiraly_Konyvtar

Könyvtári napok

Az Országos Könyvtári Napok alkalmából a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár teljes hálózatában október 9-én pénteken lesz a „megbocsátás napja”, amikor elengedik a későn visszavitt könyvek késedelmi díját
ujpesti_naplo_2020_18

Újpesti Napló Online!

Tudta, hogy már több ezren olvassák pdf-en az Újpesti Naplót?

Rendelje meg Ön is hírlevelünket és mi e-mailben küldjük meg az újságot minden második héten csütörtökön, a megjelenés reggelén.

ELFOGADÓHELYEK AJÁNLATAI

Springday Health Club
Springday_mediamegjelenes_kreativ_0929_hirlevelkreativ
Szakképzett óvónők és pedagógusok várják a gyerkőcöket a Springday-ben!
Azért mondasz le az edzésről vagy a kikapcsolódásról, mert nem tudod megoldani gyermeked felügyeletét? Mi erre is gondoltunk!
A Springday játszóháza 1-12 éves korig biztonságos és barátságos légkörrel, szakképzett felügyelettel, mókával és számos készségfejlesztő játékkal várja a gyerekeket.
Nem vagy a Springday vendége? Nálunk ez sem okoz gondot.
Nem szükséges, hogy edzeni is hozzánk járj, gyermekedet akkor is szívesen látjuk, ha a környéken dolgozol vagy a kerületben élsz.
Tudd mindig biztonságban gyermekeidet a Springday-ben – akár a szünidő alatt is!
Nem kell más, csak ti és egy váltócipő!
Cipőkontroll
Cipokontroll_550x300px_ujpesti_kartya_hirlevelhez_30___ves_logoval_jpg
Zóna Computers
zona-computers-banner-2020-09
Zeller optika
zeller_optika_logo
Optikánkban, több hetes várakozás nélkül, minden héten Csütörtökön INGYENES látásvizsgálattal és akciókkal, óriási keret választékkal várjuk szeretettel Önt és kedves családját!

1046 Budapest, Fóti út 81. (DIEGO UDVAR)
Bejelentkezés: 06 1 233 0404
Calavera Mexikói Étterem
calavera_2020-09-10
Újpesti Kulturális Központ
Leder_laszlo_plakat_ukk
Csendes apaforradalom - Hogyan csempésszük vissza az apákat a családokba? - Léder László pszichológus előadása
Október 17. szombat 18:00

Léder László pszichológus, az Apa Akadémia alapítójának előadása, nem csak édesapáknak! Hol vannak a férfiak? Miért fejezi be világszerte évről évre kevesebb férfi az oktatást? Miért tolódott ki a családalapítás? Mit vár ma egy nő a férfitől és mit gondolnak erről a férfiak? Hová tűntek az apák és a férfiak a családokból és a nevelésből? Az előadáson szó lesz a legmodernebb biológiai és pszichológiai kutatások időnként megdöbbentő eredményeiről, melyek szerint az apai szerep, az anyai szerephez hasonlóan biológiailag velünk született viselkedésforma.


Belépő: 800 Ft/fő
Információ: 696-1642
megyeriklub@ujkk.hu
Tarzan ™ Park Mozgás, kaland, játék!
TP_Banner_augusztus_640x360
2 hektáron és 13 játékszigeten önfeledten játszhatnak és játszva fejlődhetnek a gyermekek. Az egyes szigeteken a legmodernebb és legjobb fejlesztő hatással rendelkező szabadtéri mozgáseszközök találhatóak, melyek a gyermekek életkorához maximálisan alkalmazkodnak. A Tarzan ™ Park eszközei jótékony hatással vannak a hiperaktív, autista, BTMN és SNI gyermekekre is. A Tarzan™ Park mind a családok és a gyermekcsoportok számára különleges, élménydús kikapcsolódási lehetőséget biztosít. TARZAN™ védjegy, Edgar Rice Burrough, Inc. tulajdonában és engedéllyel használva
Szilas Park – Mindenkinek, akinek öröm a mozgás, aki szereti az aktív és egyben hatékony sporttevékenységet. Téged is várunk!
Szilas_park_foto-banner-09
facebook 
Ön ezt a hírlevelet azért kapta, mivel Ön ÚjpestKártya-igénylése során a hírlevélben való értesítésre engedélyt adott. Bármikor leiratkozhat, illetve (ha regisztrált) módosíthatja beállításait a levél alján található gombokkal.

SZERKESZTŐSÉG
Újpesti Sajtó Kft.
1045 Budapest, Erzsébet utca 8.
+36 70 398-8229