ujpest_kartya_logo
2020. 44. szám
hirlevel-piac2

Tisztelt [subscriber:lastname] [subscriber:firstname | default:ÚjpestKártya-birtokos]!

HÍREK

ujpesti_adventi_vasar_2020_10_28

Megtartják az újpesti adventi vásárt

November 28-ától, a koronavírus-járvánnyal kapcsolatos óvintézkedések maximális betartása mellett megrendezik az újpesti adventi vásárt
UP-GalériaA-képzelet-hatalma-5-scaled

A képzelet hatalma: az UP Galériában

A Magyar Festészet Napján 2012 óta minden évben egy 40 év alatti festőművész kapja a mára nívós elismerésnek számító Maticska Jenő díjat.
temeto-lopas

Biztonságos kegyelet

Mire figyeljünk a temetők látogatásakor? Jótanácsok a rendőrségtől és a tűzoltóságtól
Csillagasz-olimpikonok

Még fényesebb a Könyves csillaga

A kiemelkedő sikerben nagy része van az újpesti Könyves Kálmán Gimnáziumnak, ahol évek óta folyik az olimpikonok felkészítése
ujpesti_naplo_2020_19

Újpesti Napló Online!

Tudta, hogy már több ezren olvassák pdf-en az Újpesti Naplót?

Rendelje meg Ön is hírlevelünket és mi e-mailben küldjük meg az újságot minden második héten csütörtökön, a megjelenés reggelén.

ELFOGADÓHELYEK AJÁNLATAI

Újpest FC
UJP_MTK_BEHARANGOZO_UJSAG_1101_600x
Élvezd élőben a meccset!

Lila-fehér csapatunk november 1-jén 16 órai kezdettel lép pályára a Szusza Ferenc Stadionban az MTK Budapest együttese ellen! Legyél ott te is, legyél egy a táborból, aki torkaszakadtából űzi-hajtja a fiúkat a győzelemért! A hangulat és az élmény garantált, de további programokkal is várunk, hogy mindenki önfeledten szórakozhasson. Ha viszont te inkább a kényelemre és az extra dolgokra koncentrálnád figyelmedet, akkor a VIP szektorunk a te helyed! Online már előre megválthatod a jegyed meccsjegy.mlsz.hu oldalon, de az Újpest FC Shopban (1044, Megyeri út 13.) is beszerezheted, ahogy minden más relikviát klubunkkal kapcsolatban! További infókért keress minket az online csatornáinkon!
Cipőkontroll
Cipokontroll_550x300px_ujpesti_kartya_hirlevelhez_30___ves_logoval_jpg
Zóna Computers
zona-computers-banner-2020-09
Calavera Mexikói Étterem
calavera_banner-002
Újpesti McDonald's
Meki_ujpestkartya
Tarzan ™ Park Mozgás, kaland, játék!
FB_TP_Zarohet_Infokkal_2020.10
Az őszi szünet remek lehetőség a feltöltődésre, kikapcsolódásra nem csupán a gyerekek, hanem akár az egész család számára. Nem kell messzire mennie az Újpesten élő kisgyermekes szülőknek, hiszen itt a több, mint 2 hektáron 13 játékszigettel rendelkező Tarzan™ Park. Közkívánatra az őszi szünet idejére a Tarzan™ Park újra megnyitja kapuit. Most az őszi szünet ideje alatt (2020. október 26 - 2020. november 1.), a teljes héten 50% kedvezménnyel várjuk látogatóinkat (egyszerre csak egy kedvezmény vehető igénybe). Részletek a Tarzan™ Park hivatalos Facebook oldalán: https://www.facebook.com/TarzanParkUjpest és a Tarzan™ Park hivatalos weboldalán: www.tarzanpark.hu Szeretettel várjuk látogatóinkat!
facebook 
Ön ezt a hírlevelet azért kapta, mivel Ön ÚjpestKártya-igénylése során a hírlevélben való értesítésre engedélyt adott. Bármikor leiratkozhat, illetve (ha regisztrált) módosíthatja beállításait a levél alján található gombokkal.

SZERKESZTŐSÉG
Újpesti Sajtó Kft.
1045 Budapest, Erzsébet utca 8.
+36 70 398-8229