ujpest_kartya_logo
2020. 35. szám
hirlevel-piac2

Tisztelt [subscriber:lastname] [subscriber:firstname | default:ÚjpestKártya-birtokos]!

HÍREK

utalvany

Augusztus 31-től felhasználható az Újpest Plusz Megbecsülés utalvány

Az utalványokból kizárólag élelmiszert lehet vásárolni
ujpest_180_fotosorozat

Újpest 180! Déri Miklós fotósorozat

Déri Miklós fotós készített fotósorozatot a kerület neves, korszakokon és generációkon átívelő vállalkozásairól, mestereiről
gabormarianne_net-1320x1320

Fény és árnyék

Gábor Marianne festő- és grafikusművész kiállítása az Újpest Galériában
ujpesti_naplo_2020_15

Újpesti Napló Online!

Tudta, hogy már több ezren olvassák pdf-en az Újpesti Naplót?

Rendelje meg Ön is hírlevelünket és mi e-mailben küldjük meg az újságot minden második héten csütörtökön, a megjelenés reggelén.

ELFOGADÓHELYEK AJÁNLATAI

Zóna Computers
zona_computers_banner-002
Zeller optika
zeller_optika_logo
Optikánkban, több hetes várakozás nélkül, minden héten Csütörtökön INGYENES látásvizsgálattal és akciókkal, óriási keret választékkal várjuk szeretettel Önt és kedves családját!

1046 Budapest, Fóti út 81. (DIEGO UDVAR)
Bejelentkezés: 06 1 233 0404
Medina Egészségcentrum
medina_egeszsegcentrum_doboz600x426
Springday Health Club
springday_banner-002
Ne állj le az edzéssel a bikiniszezon után sem!

A következetes testmozgás az egészséges életmód fenntartásának és a hosszú, kiegyensúlyozott élet, na meg az önbizalmad megtartásának az alapja.
Éppen emiatt a nyári formád elérése után sem szabad felhagynod a rendszeres testmozgással. Gondolj bele! A meleg nyári és a kellemes őszi hónapok után jönnek a hideg szürke téliek. Ebben az időszakban sokkal hajlamosabbak vagyunk arra, hogy kevesebbet mozduljunk ki otthonról, sokkal több a lustálkodás és a nassolás – az ünnepi lakomák során felszedett pluszkilókról és a borongós napok miatti rosszkedvről nem is beszélve.
Válaszd a folyamatos szinten tartást az éves tavaszi „nagy újrakezdés” helyett, mert ez segít, hogy egészséges, aktív, jókedvű és motivált maradj egész évben.

Ne legyen kidobott pénz, idő és energia, amit ez idáig a bikinibody-d elérésébe fektettél!
Güttler-Ágh Úszósuli
guttler-agh_uszosuli-001
Tarzan ™ Park - Óriás, Fejlesztő Játszótér itt Újpesten!
Biztonságos szórakozás közel 2 hektáron 13 játékszigettel
TP_Banner_augusztus_640x360
2 hektáron és 13 játékszigeten önfeledten játszhatnak és játszva fejlődhetnek a gyermekek. Az egyes szigeteken a legmodernebb és legjobb fejlesztő hatással rendelkező szabadtéri mozgáseszközök találhatóak, melyek a gyermekek életkorához maximálisan alkalmazkodnak. A Tarzan ™ Park eszközei jótékony hatással vannak a hiperaktív, autista, BTMN és SNI gyermekekre is. A Tarzan™ Park mind a családok és a gyermekcsoportok számára különleges, élménydús kikapcsolódási lehetőséget biztosít. TARZAN™ védjegy, Edgar Rice Burrough, Inc. tulajdonában és engedéllyel használva
SZILAS AKTÍV PARK
szilas_park_banner_logo_001
Mindenkinek, akinek öröm a mozgás, aki szereti az aktív és egyben hatékony sporttevékenységet. Téged is várunk!
Szerelvénybolt Kft.
banner_szerelvenybolt-003
A legismertebb, legnagyobb fürdőszobai és épületgépészeti márkák egy helyen

A Szerelvénybolt Kft. 100%-ban magyar tulajdonú épületgépészeti, fürdőszobai kis- és nagykereskedőként közel 3 évtizede nyújt egyedi igényekre szabott megoldásokat ügyfeleinek víz-, gáz- vagy fűtésrendszer kiépítésében, illetve szaniterek és burkolatok területén. Olyan, a legnagyobbaknak és legnépszerűbbeknek számító fürdőszobai márkák termékei találhatóak meg kínálatukban, mint Ravak, Hansgrohe, Grohe, Alföldi, Mofém, Kludi, Riho, Kolo Idol, M-acryl, Radaway, H2O, Sapho, Arezzo és még sok más világszerte elismert márka. A hagyományos megoldásokat keresőktől kezdve, az újdonságok, szokatlan megoldások szerelmesei és a modern, elegancia jegyeiben hívők is megtalálhatják fürdőszobájuk új főszereplőit a Szerelvénybolt Kft. áruházában. ÚjpestKártya tulajdonosként ráadásul 5% kedvezményt kap dunakeszi áruházi vásárlás esetén. A kedvezmény épületgépészeti, fürdőszobai és konyhai termékekre érvényes, kivétel a fűtéstechnikai termékek (gáz és elektromos készülékek). A kedvezmény más akcióval nem összevonható. Viszonteladói partner vagy szerelő a kedvezményt nem veheti igénybe.

Autóüveg Soós
Autosuveg_soos_szelvedo_banner
Váci úton található műhelyünkben vállalunk autóüveg cserét és javítást, nanotechnológiás szélvédőkezelést, fűtőszáljavítást, klímatisztítást és töltést, fényszóró-polírozást, homokfúvásos autóüveg gravírozást.
facebook 
Ön ezt a hírlevelet azért kapta, mivel Ön ÚjpestKártya-igénylése során a hírlevélben való értesítésre engedélyt adott. Bármikor leiratkozhat, illetve (ha regisztrált) módosíthatja beállításait a levél alján található gombokkal.

SZERKESZTŐSÉG
Újpesti Sajtó Kft.
1045 Budapest, Erzsébet utca 8.
+36 70 398-8229