ujpest_kartya_logo
2021. 33. szám
hirlevel-piac2

Tisztelt [subscriber:lastname] [subscriber:firstname | default:ÚjpestKártya-birtokos]!

HÍREK

tungsram_00_20210913

Hibrid munkavégzésre vált a Tungsram

kehop_ujpest_20210914-scaled

Újpest is helyi szinten lép fel a klímaváltozás ellen

Idősek Világnapja
idosek_vilagnapja-banner
A rendezvényen kizárólag COVID-19 védettséget igazoló dokumentummal rendelkezők vehetnek részt. A dokumentum érvényességét a biztonsági szolgálat a bejáratnál ellenőrzi!
Futó- és kerékpáros fesztivál
futo21plakat
ujpesti_naplo_2021_14

Újpesti Napló Online!

Tudta, hogy már több ezren olvassák pdf-en az Újpesti Naplót?

Rendelje meg Ön is hírlevelünket és mi e-mailben küldjük meg az újságot minden második héten csütörtökön, a megjelenés reggelén.

ELFOGADÓHELYEK AJÁNLATAI

TotalDrinks
totaldrinks_logo
Kedves Újpestiek! Örömmel értesítünk benneteket, hogy a jövő hét végén megnyitjuk ital szupermarketünket a Mády utca 2/a szám alatt. Alacsony árakkal, prémium minőségű termékekkel és folyamatos akciókkal várunk majd mindenkit sok szeretettel. Bővebb információt a nyitásról, akcióinkról facebook oldalunkon találhattok. Kövessetek minket:
facebook.com/totaldrinkshu .
Tarzan Park

Őszi családi program a közelben? A mi tippünk: az újpesti Tarzan™ Park!
tarzanpark_MG_1339
Itt Újpesten a Tarzan™ Parkban is kikapcsolódhat az egész család! Érdemes kihasználni a szép őszi időt! 2 hektáron 13 játéksziget, 1-14 éves korig mozgás, kaland, játék a gyerekeknek és nagyszerű kikapcsolódás a felnőtteknek. Újpest kártyával 15% kedvezmény: https://tarzanpark.hu/egyeni-jegyarak/ Érdemes ellátogatni hozzánk!
facebook youtube instagram 
Ön ezt a hírlevelet azért kapta, mivel Ön ÚjpestKártya-igénylése során a hírlevélben való értesítésre engedélyt adott. Bármikor leiratkozhat, illetve (ha regisztrált) módosíthatja beállításait a levél alján található gombokkal.

SZERKESZTŐSÉG
Újpesti Sajtó Kft.
1045 Budapest, Erzsébet utca 8.
+36 70 398-8229