ujpest_kartya_logo
2021. 25. szám
hirlevel-piac2

Tisztelt [subscriber:lastname] [subscriber:firstname | default:ÚjpestKártya-birtokos]!

HÍREK

close up of senior and young woman hands

Ki kapja a szociális munkáért járó díjat?

DCIM100MEDIADJI_0053.JPG

Jut pénz a mentálhigiénés gondozóra és a Szakrendelőre is

unnamed

Érdemes élni az elővételes lehetőséggel, illetve kiváltani az Újpestkártya -t, ugyanis ekkor még további kedvezményre tehetünk szert.

aktiv-foter
0630_Fotopalyazat_OP_v02
ujpesti_naplo_2021_12

Újpesti Napló Online!

Tudta, hogy már több ezren olvassák pdf-en az Újpesti Naplót?

Rendelje meg Ön is hírlevelünket és mi e-mailben küldjük meg az újságot minden második héten csütörtökön, a megjelenés reggelén.

ELFOGADÓHELYEK AJÁNLATAI

Szerelvénybolt Kft.
Ujpest_hirlevel_Grohe
Relax & harmónia a zuhany alatt

A zuhanyzás már rég nemcsak a tisztálkodásról szól, hiszen a relaxálás és belső egyensúly megteremtésének egyik legkellemesebb módja. A fürdőszobába lépve, az ajtót bezárva, hagyd kinn a világ gondjait, lépj ki a pörgésből és merülj el gondolataidban, belső megújulásodban! Éld át a zuhanyzás örömét, és töltődj fel energiával a GROHE új funkciókkal ellátott zuhanyszettjeivel!

A Szerelvénybolt Kft. dunakeszi áruházában található GROHE Tempesta és Euphoria zuhanyszetteket nagy, kerek fejzuhanyokkal álmodták meg, hogy a hatalmas tárcsák az esőztetők érzését csempésszék a fürdőbe. Éld át a nyári záporok érzését a zuhany alatt! A zuhanyfejek tisztántartásához ráadásul elég egy száraz ruha is, köszönhetően SpeedClean szilikon fúvókáinak. ÚjpestKártya tulajdonosként továbbá 5% kedvezményt kap dunakeszi áruházi vásárlás esetén. A kedvezmény épületgépészeti, fürdőszobai és konyhai termékekre érvényes, kivétel a fűtéstechnikai termékek (gáz és elektromos készülékek). A kedvezmény más akcióval nem összevonható. Viszonteladói partner vagy szerelő a kedvezményt nem veheti igénybe.
facebook youtube instagram 
Ön ezt a hírlevelet azért kapta, mivel Ön ÚjpestKártya-igénylése során a hírlevélben való értesítésre engedélyt adott. Bármikor leiratkozhat, illetve (ha regisztrált) módosíthatja beállításait a levél alján található gombokkal.

SZERKESZTŐSÉG
Újpesti Sajtó Kft.
1045 Budapest, Erzsébet utca 8.
+36 70 398-8229