ÚjpestKártya program
Digitális ÚjpestKártya
A kártyák
Elfogadóhelyek
Jelentkezés elfogadóhelynek
Kártyaigénylés
Meghosszabbítás
Aktuális hírlevelünk
Kapcsolat
Hírek > Újpest mobilra költözik
Keresés
OK

Újpest mobilra költözik

2014. június 10.

Az ÚjpestApp, amely hamarosan letölthető lesz mind Android, mind iOS rendszerre, minden tulajdonsággal rendelkezik, amellyel egy modern mobil alkalmazásnak rendelkezni kell. Sőt, egy kicsivel többel is, hiszen az ÚjpestApp jóvoltából interaktív módon szólhatunk bele a városunk életébe.

Nemcsak azonnal értesülünk Újpest híreiről (az ujpest.hu-nak hála) de bármikor rákereshetünk az éppen zajló, vagy jövőbeni programokra, rendezvényekre is. A Párbeszéd lehetőséggel azonnal jelezhetjük az illetékesek felé, ha rendellenességet, problémát, szemetet, kátyút, balesetet, csőtörést tapasztalunk. Ehhez csak a beépített fényképezőgépet kell használni, és elküldeni a képet. Persze mindez arra is jó, hogy észrevegyük a szépet, a dús virágágyásokat, a szép balkonokat, erkélyeket, vagy csak a naplementét.

Az ÚjpestApp a vásárlásban és a spórolásban is segít, közreműködésével ugyanis a telefonunkról közvetlenül elérhetjük az ÚjpestKártya adatait, elfogadóhelyekkel, kedvezményekkel. Ahogy arról is hasznos információkat kaphatunk, milyen látnivalókkal, nevezetességekkel büszkélkedhet városunk, és mi azok története, helye. Ez különösen akkor hasznos, hogy vendégeinket vezetnénk körbe Újpesten.

Az ÚjpestApp a bajban is segít. SOS menüjében az összes fontos intézmény (egészségügyi, szociális, állatorvosi, civil) adatai elérhetőek, címmel, telefonszámmal.
A tartalmakat szerkeszthetjük is, hiszen az ÚjpestApp testre szabható. Elég megérinteni a Kedvencek ikont és hírek, események, látnivalók egy helyen megtalálhatóak a könnyebb keresés érdekében.

Mert újpestinek lenni jó. Nemcsak a való életben, de a virtuális világban is. 


–újpest.hu–


Nyitólap
Jelentkezés elfogadóhelynek

ÚjpestKártya Iroda

1042 Budapest, Szent István tér 6.

telefon: +36 1 696 0006 | fax: +36 1 785 0466

Nyitvatartás:

hétfő, szerda, péntek 8:00–16:00
kedd, csütörtök 10:00–18:00

ebédszünet: 12:00–13:00

e-mail: iroda@ujpestkartya.hu

Az ÚjpestKártya igénylésüket online is megtehetik a Kártyaigénylés oldalon.

Elfogadóhelyek jelentkezése Kártyaigénylés
Letölthető dokumentumok Adatvédelem
© 2013 ÚjpestKártya