ÚjpestKártya program
Digitális ÚjpestKártya
A kártyák
Elfogadóhelyek
Jelentkezés elfogadóhelynek
Kártyaigénylés
Meghosszabbítás
Aktuális hírlevelünk
Kapcsolat
Hírek > Találkozzunk többször 2018-ban is!
Keresés
OK

Találkozzunk többször 2018-ban is!

2018. február 16.

Egyre több az olyan reggel, amikor induláskor nem az esernyő, hanem a napszemüveg után kutatunk. Napról napra tovább van világos, és szívesebben vagyunk a szabadban. Szélsebesen közeleg a tavasz. Pár hét és elkezdődnek városunk szabadtéri rendezvényei is. Szinte minden hétvégén lesz alkalom a találkozásra.

  
Március 24-én, szombaton, a Találkozások programsorozat keretében Újpest Önkormányzata ismét egy színdarabbal ajándékozza meg az újpesti szépkorúakat. Idén a Bob herceg című operettet láthatja a közönség 
  • Mindenkinek ideje felfrissítenie főzőtudományát. Április 14-én újra tavaszi sportparti és főzőverseny lesz a Szilágyi úton.
  • Május elején ismét a sporté és a bulié lesz a főszerep. Káposztásmegyeri Nap és a Futó- és Kerékpáros Fesztivál vár kicsit és nagyot. 
  • Természetesen idén sem maradhat el a sokak által kedvelt horgászverseny. Az indulók ezúttal május 12-én mutathatják meg, kié a legnagyobb hal. 
  • A nyarat ismét a Víztorony lábánál, a Családi Napon köszönthetjük május 26-án. Egész nap gyerek- és sportprogramok, délutántól pedig sztárfellépők várnak mindenkit. 
  • Május 30-án, a Kihívás Napján ismét bebizonyíthatjuk, hogy még mindig mi vagyunk a legsportosabb város.
  • Június 14-én kezdődik a labdarúgó-világbajnokság, amit ezúttal is együtt szurkolhatunk végig a Károlyi parkban kialakított Bajnok Teraszon. 
  • Ahogy elkezdődik a nyári szünet a Szent István tér egy hatalmas játszótérré alakul. Óriáshomokozó, társasjátékok és folyamatos programok várják a „szünetelőket”.
  • Idén sem maradhat ki a programból Újpest hatalmas, négy napon át tartó szülinapi bulija. Idén augusztus 30-tól szeptember 2-ig ünnepelhetünk majd együtt a Szent István téren. 
Természetesen az őszi és a téli programok sem maradnak el, de ne szaladjunk annyira előre, élvezzük a jó időt. 

Találkozzunk többször 2018-ban is!  
 
forrá: ujpest.hu


Nyitólap
Jelentkezés elfogadóhelynek

ÚjpestKártya Iroda

1042 Budapest, Szent István tér 6.

telefon: +36 1 696 0006 | fax: +36 1 785 0466

Nyitvatartás:

hétfő, szerda, péntek 8:00–16:00
kedd, csütörtök 10:00–18:00

ebédszünet: 12:00–13:00

e-mail: iroda@ujpestkartya.hu

Az ÚjpestKártya igénylésüket online is megtehetik a Kártyaigénylés oldalon.

Elfogadóhelyek jelentkezése Kártyaigénylés
Letölthető dokumentumok Adatvédelem
© 2013 ÚjpestKártya